Adatvédelem

Az auto-alkatresz-webaruhaz.hu a látogatók személyes adatait bizalmasan kezeli, és megtesz minden olyan szervezési, technikai, és biztonsági intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja. Az üzemeltető adatvédelmi koncepciója a tájékoztatáson alapuló önkéntes beleegyezésen nyugszik, melynek megvalósítására a szolgáltatás használatának minden fázisában törekszik.

A webáruházban az adatkezelést az üzemeltető végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki.

A megrendelés elküldésével a személyes adatok a kiszállító cég irányába történő továbbításához a vásárló kifejezetten hozzájárul.

A webáruház oldalán az üzemeltető különleges adatot, mely politikai pártállásra, faji eredetre, pártállásra, nemzeti és etnikai kissebséghez tartozásra, vallásos vagy más világnézeti meggyőződésre, egészségi állapotra, szexuális életre, érdekképviseleti szervezeti tagságra, kóros szenvedélyre, valamint bűnügyi személyes adatokra vonatkozó információkat nem gyűjt a felhasználóiról. Az auto-alkatresz-webaruhaz.hu látogatói a szolgáltatást önkéntesen használják és tudomásul veszik, hogy rendelés csak a szolgáltatás biztosításához szükséges adatok megadását követően adható le.  A felhasználónak joga van adatmódosítási, adatkérési, adattörlési kérést intéznie az üzemeltető felé, melyet a lehető leghamarabb, de legkésőbb 30 napon belül üzemeltető elvégez.

Az oldalon előfordulhatnak külső hivatkozások (linkek), melyek tartalmáért, és az általuk alkalmazott adatvédelmi szabályokért üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal.